Forventninger til sig selv – streeess!

Forventninger til sig selv – streeess!

22. april 2020 0 Af Karina Nymark

Der er bare så mange ting jeg gerne vil hele tiden. Kender i det? Jeg har ikke nok timer i døgnet. Der er selvfølgelig ting som man skal, og det må man lave først. Og så er der aaaaaaaalle de ting man virkelig gerne vil have tid til også.

 

Fysikken

Jeg vil gerne bruge tid på at træne min krop så den ikke er så skæv. Jeg tror mange kender det med, at de er stærkere i den ene siden, end den anden. Jeg vil også rigtig gerne træne min balance, med min bold og andre balanceøvelser. Jeg vil også rigtig gerne træne mit bækken/hofte og mit knæ. Jeg døjer med begge dele, efter jeg faldt af en hest i efteråret.

Nåh ja, og så er jeg gået hen og blevet lidt tyk, så det ville jeg da også gerne få lidt bugt med igen. (Jeg giver corona-karantænen skylden 😉 )

 

 

Rideteori og hestetræning

Jeg vil gerne studere nye rideteknikker, og læse nogle af alle de bøger jeg har købt. Jeg vil gerne nuancere min viden, især ift. Træningsmetoder af hesten. Men hvornår er det lige jeg har tid til at sætte mig ned og læse bøger for sjov? Hmmm…

 

Jeg vil gerne træne vores heste, der står på Mors hos mine forældre. Jeg bor jo egentlig i Silkeborg, fordi mit studie ligger i Viby (Aarhus), så det er også lidt vanskeligt. Jeg vil også gerne være hjemme hos føllene der kommer nu her, og hjælpe med den daglige drift af hestene. Kan man være to steder på én gang, eller hvordan er det nu det er?

 

Så vil jeg også gerne ud og hjælpe nogle flere mennesker. Undervise og dele min viden. Og ikke mindst tilbyde min hjælp ift. Træning af heste igen. Men det er pt. Sat helt på stand-by, både ift. Corona men også fordi jeg ikke har tiden.

 

 

 

Studie og arbejde – Penge skal der til!

Og så er der lektierne. Studiet tager en stor del af min tid – sådan er det. Studiet er mit “arbejde” nu, og grunden til jeg får SU i hver måned. Noget af studiet er spændende, noget af studiet er viden jeg allerede har. Den sidste del, og opgaver ifbm. Dette, ser jeg som min måde at bevise jeg er studeaktiv på. Studietingene skal laves. De andre ting er ting jeg kan lave. Disse sætninger er noget, jeg fortæller mig selv dagligt. For jeg føler, at de andre ting er mindst ligeså vigtige. Der kommer jo også et liv, efter endt studie.

Jeg er weekendafløser og vikar i en rideklub, og jeg elsker at arbejde med hestene. Det er ikke voldsom godt lønnet, men jeg har alligevel brug for den smule jeg får ud af det økonomisk. Plus det er et dejligt afbræk fra hverdagen med næsen i bøgerne.

 

 

 

Og så alle de andre ting…

Jeg vil også gerne skrive på bloggen her. Stod det til mig, skrev jeg 2 indlæg i ugen. Men det er en af de ting, der bliver nedprioriteret, og det kan godt genere mig en del. Jeg har også min Instagram konto, men den er lettere for mig at opdatere løbende. Også fordi at det jeg opdaterer der mere er indblik i min dagligdag, og ikke særlig fagligt.

Så elsker jeg i øvrigt også at være ude. En ting der kan være svær at kombinere med lektielæsning 7-8 timer dagligt. Og jeg har mine høns, hvor jeg gerne vil til at være aktiv i fjerkræforeningen ingen. Jeg savner også min familie, og hverdagen på Mors. Heldigvis er det kun en køretur væk, men det tager alligevel en del tid at pendle frem og tilbage.

 

Nåh ja, og så har jeg jo min kæreste. En af Danmarks mest tålmodige mænd, der heldigvis respekterer mit erhverv og min hobby, og som er rigtig god til at leve sit eget liv/underholde sig selv. Gud hvor jeg elsker den mand.

 

Så har vi husholdningen. Vi bor heldigvis i en lille lejlighed, men sjovt nok vasker tøj ikke sig selv. Og opvasken forsvinder heller ikke af sig selv. Fordelingen er overvejende at jeg står for opvask, Kenneth står for tøjvask, og oprydning og rengøring generelt sejler lidt når tiden er knap.

“Skal I ikke snart have børn?” Øhh, nej, det må lige vente lidt endnu. Det kan godt ske vi begge to snart er over 30, men jeg tror jeg ville gå ned med stress hvis jeg blev gravid nu 😀

Hvad med I andre, nedprioriterer I en masse ting i jeres hverdag? Og hvis, hvad er det så der ryger længst ned på prioriteringsskalaen?